Betonstuc voor vloeren en wanden

Betonstuc, ook wel beton ciré genoemd, is populair en dat is logisch! Het is toe te passen op vrijwel elke ondergrond, het is verkrijgbaar in vele kleuren en het geeft een verfrissende en authentieke uitstraling aan je interieur.

Betonstuc_Header

Wat is betonstuc?

Betonstuc is een hoogwaardig pleistermateriaal waarmee je de wanden en vloeren een robuuste industriële look of rustige natuurlijke betonlook kunt geven. Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegelwanden in badkamers en keukens.

Het grote voordeel van betonstuc is, zoals eerder aangegeven, dat het op vrijwel elke ondergrond verwerkt kan worden. Denk hierbij aan beton, gips- en stucplaten, tegels of zandcement. Zelfs hout is met de juiste voorbehandeling een mogelijkheid.

Met betonstuc geef je jouw wanden en vloeren een stoere look

Betonstuc is naadloos en waterdicht, dus ideaal voor badkamer, keuken en toilet. Heb je al een tegelwand of -vloer? dan breng je de betonstuc er gewoon overheen aan. Zo heb je zonder sloop- en breekwerk een strakke en hygiënische vloer of wand. Schoonmaken is nu een fluitje van een cent.

Wil je Betonstuc in andere ruimten? Dat kan! Betonstuc is er in zoveel kleuren, dat er altijd een tint is die bij jouw interieur en woonstijl past. Ga voor Scandinavisch licht of voor industrieel donker. Kies een neutrale natuurlijke tint of een kek kleurtje. Keuze genoeg. Binnen no-time is jouw woonruimte weer zo goed als nieuw.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en ontvang zo snel mogelijk een reactie.

Bel naar + 31 6 46806525 of mail naar:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook benieuwd wat Betonstuc Friesland voor u kan betekenen?