Oxidestuc

Oxidestuc geeft je wand een verrassend metallic effect, waarmee de ruimte een chique glamourlook krijgt.

Betonstuc_keuken_02

Wat is oxidestuc?

Oxidestuc is met de juiste ervaring en voorbehandeling een makkelijk aan te brengen pasta en word in de meeste gevallen toegepast op de wand voor een prachtige luxe uitstraling. Oxidestuc word zeer glad afgewerkt, door het te polijsten geeft  zijn metallic look een luxe en chique effect. En is leverbaar in 6 kleuren. Goud, Roest, Koper, Brons, Aluminium, Staal.

Het grote voordeel van oxidestuc is dat het net als betonstuc waterdicht is en daarom ook ideaal voor badkamer en keuken. stucplaten, tegels of zandcement. Zelfs hout is met de juiste voorbehandeling een mogelijkheid.

Oxidestuc voor de chique uitstraling

Er zijn diverse kleuren beschikbaar, namelijk zilver, goud, brons, koper, roest en messing. Interessante opties die bij het oxideren van kleur veranderen zijn ijzer en messing. IJzer wordt bij oxideren roestkleurig en messing slaat groen uit. Doordat dit een natuurlijk proces is, wordt elke muur uniek. Bij al onze kleuren oxidestuc wordt nadien een waterdichte coating aangebracht.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en ontvang zo snel mogelijk een reactie.

Bel naar + 31 6 46806525 of mail naar:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook benieuwd wat Betonstuc Friesland voor u kan betekenen?