Badkamer & Sanitair

Betonstuc is ideaal als badkamer & sanitair afwerking. Waterafstotend en gemakkelijk in onderhoud.

Betonlook-muren-badkamer
Betonlook-vloer
betonlook-badkamer

Betonstuc in badkamer of sanitair

Badkamers en betonstuc – de perfecte combinatie! Het is de meest populaire toepassing bij onze klanten. Betonstuc is toe te passen op zowel wand als vloer en hiervoor hebben we diverse producten die uitemate geschikt zijn voor uw badkamer of toilet.

Met betonstuc geef je jouw wanden en vloeren een stoere look

Betonstuc is naadloos en waterdicht, dus ideaal voor badkamer, keuken en toilet. Heb je al een tegelwand of -vloer? dan breng je de betonstuc er gewoon overheen aan. Zo heb je zonder sloop- en breekwerk een strakke en hygiënische vloer of wand. Schoonmaken is nu een fluitje van een cent.

Wil je Betonstuc in andere ruimten? Dat kan! Betonstuc is er in zoveel kleuren, dat er altijd een tint is die bij jouw interieur en woonstijl past. Ga voor Scandinavisch licht of voor industrieel donker. Kies een neutrale natuurlijke tint of een kek kleurtje. Keuze genoeg. Binnen no-time is jouw woonruimte weer zo goed als nieuw.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en ontvang zo snel mogelijk een reactie.

Bel naar + 31 6 46806525 of mail naar:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook benieuwd wat Betonstuc Friesland voor u kan betekenen?