Renovatie

Een renovatie van uw badkamer , keuken , toilet of tegelvloer doe je heel makkelijk met betonstuc. Geen sloop en breekwerk!

Betonlook-muren-badkamer
Betonlook-vloer
betonlook-badkamer

Betonstuc over wand- en vloertegels

Een badkamer, toilet of andere ruimte renoveren met betonstuc over tegels is de trend vanwege de veelzijdige toepasbaarheid, duurzaamheid en prachtige luxe uitstraling. Betonstuc Friesland vervult al uw betonlook verlangens in vele verschillende uitvoeringen, in iedere gewenste kleur. Waterdicht stucwerk met een betonlook is mega populair en geeft een stijlvolle meerwaarde in uw huis. 

Vanwege de veelzijdigheid is het heel gemakkelijk toe te passen op uw bestaande wand- en vloertegel waardoor betonstuc de perfecte toepassing is voor renovatie. Weinig tot geen sloopwerk en super snel resultaat!

Bent u benieuwd wat betonstuc voor uw renovatie kan betekenen? Vraag een offerte aan, of neem contact op voor de mogelijkheden.

Met betonstuc geef je jouw wanden en vloeren een stoere look

Betonstuc is naadloos en waterdicht, dus ideaal voor badkamer, keuken en toilet. Heb je al een tegelwand of -vloer? dan breng je de betonstuc er gewoon overheen aan. Zo heb je zonder sloop- en breekwerk een strakke en hygiënische vloer of wand. Schoonmaken is nu een fluitje van een cent.

Wil je Betonstuc in andere ruimten? Dat kan! Betonstuc is er in zoveel kleuren, dat er altijd een tint is die bij jouw interieur en woonstijl past. Ga voor Scandinavisch licht of voor industrieel donker. Kies een neutrale natuurlijke tint of een kek kleurtje. Keuze genoeg. Binnen no-time is jouw woonruimte weer zo goed als nieuw.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en ontvang zo snel mogelijk een reactie.

Bel naar + 31 6 46806525 of mail naar:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook benieuwd wat Betonstuc Friesland voor u kan betekenen?