Keuken

Wil je de muren in jouw keuken een mooie betonnen uitstraling geven? Dan is betonstuc een goede oplossing.

Betonstuc_Keuken
Betonstuc_Keuken_03
Betonstuc_Keuken_04

Betonstuc in keuken

Betonstuc past heel mooi bij een stoere keuken, waarin materialen als RVS, hout en beton zijn verwerkt. Een voordeel van betonstuc in de keuken is dat betonstuc schimmelwerende eigenschappen heeft. Ook is het bestendig tegen vetten en zuren.

Ook biedt Betonstuc Friesland andere oplossingen voor een betonlook in keuken. Denk bijvoorbeeld aan Stucco d’Or. Dit is een makkelijk aan te brengen pasta in vorm van verf.

Met betonstuc geef je jouw wanden en vloeren een stoere look

Betonstuc is naadloos en waterdicht, dus ideaal voor badkamer, keuken en toilet. Heb je al een tegelwand of -vloer? dan breng je de betonstuc er gewoon overheen aan. Zo heb je zonder sloop- en breekwerk een strakke en hygiënische vloer of wand. Schoonmaken is nu een fluitje van een cent.

Wil je Betonstuc in andere ruimten? Dat kan! Betonstuc is er in zoveel kleuren, dat er altijd een tint is die bij jouw interieur en woonstijl past. Ga voor Scandinavisch licht of voor industrieel donker. Kies een neutrale natuurlijke tint of een kek kleurtje. Keuze genoeg. Binnen no-time is jouw woonruimte weer zo goed als nieuw.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en ontvang zo snel mogelijk een reactie.

Bel naar + 31 6 46806525 of mail naar:

Ja, een paar. Je kunt geen chloor gebruiken, want dit bijt door de verschillende lagen heen, waardoor er vlekken ontstaan. Gebruik ook geen schurende schoonmaakmiddelen – zoals een schuursponsje – want dan boen je de beschermende laag van de muur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook benieuwd wat Betonstuc Friesland voor u kan betekenen?