Woonkamer

Een betonlook woonkamer kent oneindig veel mogelijkheden. De vloer, wanden en zelfs meubels zijn te voorzien van een betonlook.

Betonstuc_huiskamer
Betonlook-vloer
Betonstuc_woonkamer

Betonstuc in uw woonkamer

De woonkamer is het centrale punt in huis. Hier komen we tot rust na een lange dag werken, of om gezellig samen te eten met familie of vrienden. Een betonlook woonkamer geeft een stoere en strakke, maar toch warme, huiselijke sfeer. Precies wat er nodig is om heerlijk te ontspannen. Betonlook is de laatste jaren een ware trend, zeker in de woonkamer. Betonstuc Friesland heeft een breed aanbod toepassingen voor de perfecte betonlook in uw woonkamer!

Met betonstuc geef je jouw wanden en vloeren een stoere look

Betonstuc is naadloos en waterdicht, dus ideaal voor badkamer, keuken en toilet. Heb je al een tegelwand of -vloer? dan breng je de betonstuc er gewoon overheen aan. Zo heb je zonder sloop- en breekwerk een strakke en hygiënische vloer of wand. Schoonmaken is nu een fluitje van een cent.

Wil je Betonstuc in andere ruimten? Dat kan! Betonstuc is er in zoveel kleuren, dat er altijd een tint is die bij jouw interieur en woonstijl past. Ga voor Scandinavisch licht of voor industrieel donker. Kies een neutrale natuurlijke tint of een kek kleurtje. Keuze genoeg. Binnen no-time is jouw woonruimte weer zo goed als nieuw.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en ontvang zo snel mogelijk een reactie.

Bel naar + 31 6 46806525 of mail naar:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook benieuwd wat Betonstuc Friesland voor u kan betekenen?